Discrete levering         Op werkdagen voor 20:00 besteld is morgen in huis!         Veilig betalen via iDeal, Paypal of After pay
0
Winkelwagen
€ 0,00

Afterpay

AfterPay voert voor www.toysforjoy.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.toysforjoy.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €100 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €200.
 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar 
privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 
Toysforjoy biedt de betaaloptie betaling achteraf aan via AfterPay. Indien je voor deze betaalmogelijkheid kiest, worden de rechten ten aanzien van het voor jouw aankopen verschuldigde bedrag door Toysforjoy overgedragen aan AfterPay en gelden de betalingsvoorwaarden van AfterPay welke zijn in te zien op de website van AfterPay onder deze:
http://www.afterpay.nl/nl/klantenservice/betalingsvoorwaarden/

U kunt bij vragen altijd 
contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

< terug naar betalen