Discrete levering         Op werkdagen voor 20:00 besteld is morgen in huis!         Veilig betalen via iDeal, Paypal of Riverty
0
Winkelwagen
€ 0,00

Affiliate

Affiliatepartner

Met het partnerprogramma van Toys for Joy kun je op een makkelijke manier geld verdienen met jouw website. Door het grote productaanbod van Toys for Joy zijn er altijd producten te vinden die aansluiten bij jouw site en businessmodel in de fashion en erotische lifestyle wereld. Bovendien zijn er geregeld leuke incentives om iets extra's te winnen of te verdienen.
 

Hoe werkt het partnerprogramma?

Plaats een banner of tekstlink van Toys for Joy op je site. Als een bezoeker via jouw site een aankoop bij ons doet, ontvang je een percentage van het aankoopbedrag. Met ons partnerprogramma verdien je verschillende aantrekkelijke commissies op alle verkopen die je via jouw site genereert.

Waar wacht je nog op? Meld je aan en verdien nu wel heel erg gemakkelijk geld!
 

Hoe werkt het?

Meld je aan en je krijgt een e-mail met verdere instructies. Op de programmapagina van Toys for Joy bij Daisycon vind je hulpmiddelen om je te helpen omzet te genereren. Zo kun je hier o.a. onze productfeed downloaden. Maak gebruik van uitgebreide rapportages om je site te verbeteren en je omzet bij te houden.
 

Tips om je omzet te vergroten

  • Link direct naar relevante producten of categorieën. Hoe relevanter en dieper in de site hoe beter.
  • Tekstlinks werken ook goed naast banners.
  • Maak gebruik van de productfeed om in één keer grote aantallen producten in je site te integreren.

klik hier om je aan te melden