Discrete levering         Op werkdagen voor 20:00 besteld is morgen in huis!         Veilig betalen via iDeal, Paypal of After pay
0

€ 0,00
Toys voor heren /

Kunstkut

Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Kunstkut

Mannen kunnen een kunstvagina gebruiken als mastrubator. Dit is een speeltje dat in verschillende soorten en maten komen met de daarbij horende look en feel van een echte vagina vandaar de naam kunstkut of kunstvagina. De Kunstkut is een fijne sextoy waarmee je zaadlozing kan uitstellen en waarbij je tijdens het masturberen nog meer kan fantaseren met een kunstkut dat net echt aanvoelt.

Vibrerende kunstkut

Er zijn verschillende soorten modellen kunstkutten. De vibrerende modellen zorgen voor een extra prikkeling tijdens het masturberen. Het gevoel van “seks” is daardoor intensiever, waardoor je soms sneller zou kunnen klaarkomen. Sommige modellen hebben een afstandsbediening waarmee je de tril intensiviteit kan regelen.  Andre hebben weer een handpomp waar mee je de sextoy strakker om de penis kan krijgen. Lees per kunstkut welke eigenschappen deze heeft en maak een keus om vervolgens je masturbatie te verrijken.

Niet Vibrerende kunstkut

Vindt je een vibrerende kunstkut iets te intensief dan kan je ook voor een niet vibrerende kiezen.
Ook hier zijn modellen waarbij je kan kiezen uit verschillende formaten kleuren. Sommige hebben een verwarmende element voor een nog realistische gevoel alsof je een echte penetratie voelt bij een vagina. Ook met een niet vibrerende kan je helemaal opgaan in ja fantasie dank zij kunstkut dat heerlijk aanvoelt.

Penetratie mogelijkheden

Er zijn modellen met meerdere penetratie mogelijkheden. Denk hierbij aan vanginale penatratie of anale penetratie. Maar er zijn ook modellen met een mond opening die je kan penetreren. Tijdens het masturberen kan je helemaal los gaan met je fantasie en door af te wisselen van de openingen van de kunstkut, vaginaal of mond.

Kunstkut kunnen meenemen?

Ga je op reis en wil je je sextoy kunnen meenemen dan is het handig dat je voor een pocket pussy model kiest. Dit zijn modellen waarbij je aan de buitenkant niet door hebt dat het een mastrubator is.
 

Gebruik Kunstkut

Het is raadzaam om tijdens het masturberen een glijmiddel te gebruiken. Gebruik bij voorkeur een glijmiddel op waterbasis. Gebruik absoluut geen olijf- of bakolie dit kan ervoor zorgen dat de olie sluit of stolt in de sextoy.

Reinigen van Kunstkut

Na je plezierige masturbatie met de kunstkut is het verstandig deze gelijk te reinigen om hygiënische redenen. Dit doe je als volgt:

Stap 1 Doe de opening van de toy open en doe er wat water in
Stap 2 Doe er bij voorkeur antibacteriele handzeep of toyscleaner in
Stap 3 Stop je vinger in de sleeve om de zeep goed in te smeren
Stap 4 Spoel de zeeep uit met water (herhaal dit meerdere malen)
Stap 5 Droog de sextoy goed en berg het op

Kunstkut kopen & online bestellen

Bij Toys for Joy kan je eenvoudig en snel je sextoys bestellen. Dit kan veilig via betaalmethode, zoals iDeal, Paypall en Afterpay. Toys for Joy verstuurd de bestelling discreet naar jou. Maak vandaag nog een keuze welke kunstkut jij wilt kopen en geniet snel van je eigen sexytoy. Toys for Joy… Enjoy your own Toy!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies