Discrete levering         Op werkdagen voor 20:00 besteld is morgen in huis!         Veilig betalen via iDeal, Paypal of Riverty
0
Winkelwagen
€ 0,00
BDSM /

Bondage / SM

Weergave:
  1 / 8  Bezig met laden...
Adjustable Clamps With Beads - Silver
PVC Plastic | Nickel-Free Metal | Glass
14,99
Adjustable Clamps with Chain - Silver
PVC Plastic | Nickel-Free Metal
14,99
Adjustable Vibrating Clamps - Silver
ABS Plastic | Nickel-Free Metal
20,99
Admiral Rope 10 m - Blue
Nylon (rope) Nickel-Free Iron (caps)
16,99
Admiral Rope 30 m - Blue
Nylon (rope) Nickel-Free Iron (caps)
37,99
Ankle Cuffs - Black
Vegan PU Leather | Polyester | Nickel Free Metal
26,99
Ankle Cuffs - Red
PU Leather | Nickel free metal
26,99
Avantgarde Blindfold - Red
PU Leather | Nickel free metal | Elastic fabric
15,99
Bed Restraints - Black
Vegan PU Leather | Polyester | Nylon | Nickel Free Metal
47,99
Blindfold - Pink
PU Leather | Polyester
14,99
Blindfold - Pink
PU Leather | Metal
16,99
Bondage Couture Belt - Black - L
PU Leather | Nickel-Free Metal
47,50
Bondage Couture Belt - Black - M
PU Leather | Nickel-Free Metal
47,50
Bondage Couture Belt - Black - S
PU Leather | Nickel-Free Metal
47,50
Bondage Couture Blind Fold - Black
PU Synthetic | Nickle-Free Metal
21,99
Bondage Couture Collar & Leash - Black
PU Synthetic | Nickle-Free Metal
29,99
Bondage Couture Hog Tie - Black
PU Synthetic | Nickle-Free Metal
32,99
Bondage Couture Rope - Black
Polyester | ABS Plastic
18,99
Bondage Couture Rope - Pink
Polyester | ABS Plastic
20,99
Bondage Couture Tiedown Straps - Black
PU Synthetic | Nickle-Free Metal
54,99
Bound Rope - Gold
Polyester fiber
19,99
Bound Rope - Pink
Polyester fiber
19,99
Bound Rope - Purple
Polyester fiber
19,99
Bound Rope - Red
Polyester fiber
19,99
Bound Rope - Silver
Polyester fiber
19,99
   1  2 3 4 5  

Bondage

 

Wat is bondage?

Bondage kan gezien worden als een erotisch spel waarbij de bewegingsvrijheid of het zicht van een van de sexpartners wordt ontnomen. Bij bondage wordt altijd gesproken van een bepaalde machtsverhouding. Tijdens dit stoute spel kunnen verschillende soorten seksspeeltjes worden gebruikt. Denk aan handboeien, halsbanden of touw. Je kunt bijvoorbeeld je partner met boeien vastbinden aan een bed of tafel. Of, verschillende lichaamsdelen aan elkaar vastmaken. Met een masker of blinddoek kun je iemand’s zicht ontnemen, wat ervoor zorgt dat de overige zintuigen worden aangescherpt. Dit zal resulteren in het nog intenser beleven van seks.
 

De dominant versus de sub

Bij bondage is er altijd sprake van een zogeheten machtsverhouding: één iemand neemt de leiding (de dominant) terwijl de ander zich hier onderdanig aan onderwerpt (de sub). De dominant heeft de touwtjes in handen en heeft in deze rol de ruimte om een bepaalde fantasie of wens in vervulling te laten gaan. Tijdens het spel tussen de dominant en de sub zijn er talloze manieren om bondage toe te passen.

Een voorbeeld is om het lichaam in een bepaalde positie te manoeuvreren, te ‘dwingen’. Bijvoorbeeld door middel van het spreiden van de benen met een spreid-tang. Met een spreid-tang krijgt de dominant vrij toegang tot de anus of vagina, terwijl de sub in bedwang wordt gehouden.

 

Bondage versus BDSM

Misschien heb je weleens van de term BDSM gehoord. BDSM staat voor Bondage en Discipline, Dominantie en Submissie en Sadomasochisme. Bondage is een onderdeel van BDSM. Er zijn enige verschillen tussen BDSM en bondage. Bij BDSM kan er eventueel sprake zijn van het (met wederzijds goedvinden) toedienen van pijnprikkels. Bij bondage is dit lang niet altijd het geval.

Stel je de volgende situaties voor! De sub, de onderdanige, is vastgebonden terwijl de dominant het voor het zeggen heeft. Hij/zij kan dan kiezen voor een meer plagende of andere vormen van BDSM, zoals SM. Of, om de onderdanige te straffen of te vernederen wanneer deze niet naar wens reageert. Bij bondage gaat het net even anders: de dominant kan ervoor kiezen om de onderdanige te plagen en tot een bepaald niveau te stimuleren, om vervolgens de stimulatie weer af te breken. De onderdanige zal vervolgens smekend vragen om meer, wat de dominant een zeker gevoel van macht geeft.

 

Welk bondage speeltje is geschikt voor mij?

Het ligt geheel aan de situatie en je wensen om te weten welk bondage speeltje geschikt is voor jou. Hieronder vind je een handig schema om je te helpen een juiste keuze voor een bondage speeltje te maken.

Ik wil…

Beste keuze:

iemand het zwijgen opleggen

Een ball/bit gag

iemand vastbinden

Bondage touw/tape

meerdere lichaamsdelen met elkaar verbinden

Hogties, bondage kettting of harnas

iemand het zicht ontnemen

Bondage masker of blinddoek

iemand aanlijnen

BDSM-collars

armen of benen spreiden

Spreid-tangen

intieme delen van de vrouw blootleggen

Schaamlipspreider

 

Welke bondage speeltjes zijn er?

Er zijn ontzettend veel speeltjes die ingezet kunnen worden tijdens bondage. Hieronder hebben we een aantal verschillende speeltjes voor een bondage-spel op een rij gezet.
 

Ball gag

Een ball-gag is een speeltje dat ervoor zorgt dat de mond van de sub door middel van een bal of bitje, open blijft. Het wordt gebruikt om de onderdanige het zwijgen op te leggen. Hoewel de sub nog wel enig geluid kan maken, is hij of zij niet met woorden  verstaanbaar. Wat vaak gebeurt tijdens het gebruik van de ball gag, is dat de onderdanige ongecontroleerd gaat kwijlen.
De ball gag wordt door middel van een verstelbare riem vastgemaakt aan het hoofd van de onderdanige. Je hebt bepaalde modellen waarin de onderdanige kan bijten. Dit zijn de zogenaamde bit gags.

 

BDSM halsband

Een BDSM halsband (soms ook BDSM collar genoemd) wordt veel gedragen door mensen die actief zijn in de BDSM-wereld. Een halsband kan je voor korte maar ook voor langere tijd dragen. De tijdsduur zegt iets over de verbinding bij een vaste relatie tussen een dom en een sub. De meeste bondage halsbanden zijn voorzien van één of meerdere D-ringen. Hier kan een bondage touw of ketting aan worden bevestigd, zoals je weleens ziet in een honden rollenspel.
 

Bondage haken

Bondage haken zijn haken voorzien van één of meerdere bolletjes die vaginaal, anaal of zelfs in de neus kunnen worden ingebracht. De haken worden vervolgens via een oogje vastgemaakt aan een touw of ketting. Bondage haken zorgen ervoor dat de bewegingsvrijheid van de sub wordt beperkt. Wanneer de sub een beweging maakt, zal hij of zij de beweging voelen door de balletjes van de haak.
 

Bondage harnas

Een bondage harnas is een harnas dat wordt gedragen om (een deel van) het lichaam te omsluiten. Het is meestal gemaakt van leer of kunstleer. De meeste harnassen zijn uitgerust met meerdere ringen of haken om andere bondage-accessoires aan te bevestigen. Degene die het harnas draagt kan op deze manier aan verschillende accessoires of objecten worden vastgemaakt.
 

Bondage set

Een bondage set is de uitkomst wanneer je wilt ontdekken of BDSM iets voor jou is. Het bestaat uit verschillende bondage speeltjes. Een set is vaak goedkoper dan wanneer je de speeltjes los zou aanschaffen. De speeltjes binnen een set gaan van vrij onschuldig naar behoorlijk stout. Ideaal dus om het bondage spel stap voor stap naar een steeds meer erotisch en heftiger level te tillen.
 

Bondage Tape

Bondage tape is voornamelijk bedoeld om iemands vrijheid te beperken. Het is heel makkelijk en laagdrempelig te gebruiken. Je kunt iemand er snel mee vastbinden, maar ook snel weer losmaken. Bondage tape is eenvoudig op maat af te scheuren of knippen, en ook hergebruiken is vaak mogelijk.
 

Bondage touwen


Een bondage touw wordt gebruikt om iemand mee vast te binden en zo diegene zijn bewegingsvrijheid te ontnemen. Dit kan natuurlijk ook met boeien. Het grote voordeel van touw is echter is dat er meer mogelijkheden en variaties zijn om je sub vast te binden.
 

Maskers

Een bondage masker is bedoeld om het zicht van de drager te ontnemen. Doordat het zicht weg is, worden de overige zintuigen extra gestimuleerd. Daarnaast zorgt het voor de nodige spanning; je hebt immers geen idee wat je kunt verwachten als sub. De maskers kunnen zowel door zowel mannen als vrouwen worden gedragen.
 

Schaamlip spreider

Een schaamlip spreider wordt veel gebruikt tijdens bondage en is een speeltje dat de schaamlippen van de vagina spreidt. De onderdanige wordt met de handen en benen vastgehouden of vastgebonden, terwijl de schaamlippen uit elkaar gehouden worden door de schaamlip spreider. De dominant krijgt op deze manier alle ruimte om de sub te plagen, domineren of stimuleren.
 

Hogtie

Met een hogtie kunnen handen en de voeten van de sub aan elkaar worden vastgemaakt. Dit speeltje wordt voornamelijk gebruikt om de ledematen op de rug vast te binden. Het zorgt ervoor dat de sub geen kant op kan en zodoende volledig is overgeleverd aan de dominant. Wanneer je een hostie aanschaft, dien je er ook een set handboeien bij aan te schaffen. Echter, er zijn sommige modellen hogties die aan de uiteinden reeds zijn voorzien van boeien.
 

Bondage ketting

Een bondage ketting kan verschillende bondage artikelen aan elkaar verbinden. Zo kan de ketting aan bijvoorbeeld boeien of een halsband worden bevestigd. De meeste bondage kettingen zijn gemaakt van stevig metaal. Ze zijn er in verschillende afmetingen en daardoor voor diverse doeleinden te gebruiken.
 

Sauna zak

Een sauna zak is een zak van latex, die ervoor zorgt dat het gehele lichaam wordt omsloten De zak kan vacuüm gezogen worden waardoor het gevoel ontstaat echt opgesloten te zijn. Doordat het latex enorm strak op het lichaam zit, zal elke aanraking heftig aanvoelen. De drager van deze zak zal overmatig zweten, wat de naam van de zak eer aan doet. Een sauna zak is er echter niet alleen om spanning en gevoeligheid te creëeren. Er zijn verhalen bekend dat men juist tot rust komt in een sauna zak.
 

Koop je bondage veilig & discreet bij Toys for Joy

Toys for Joy staat garant voor een 100% veilige en discrete afhandeling van elke bestelling. Afrekenen kan via een veilige betaalmethode zoals via iDeal of Afterpay. Elke bestelling wordt door Toys for Joy op een discrete wijze afgehandeld. Zo wordt er bijvoorbeeld geen afzender op de verpakking vermeld. Bestel alle bondage artikelen daarom gemakkelijk, veilig en snel online bij Toys for Joy.
 

Bondage in de sale: voordelig & goedkoop!

Wil je eens experimenteren met bondage? Of wil je je huidige collectie bondage artikelen uitbreiden? Houd dan onze sale-pagina goed in de gaten. Bij Toys for Joy vind je geregeld verleidelijke bondage artikelen tegen extra voordelige prijzen.