Discrete levering         Op werkdagen voor 20:00 besteld is morgen in huis!         Veilig betalen via iDeal, Paypal of Riverty
0
Winkelwagen
€ 0,00
Dildo /

Dildo Anaal

Anaal dildo

 

Een anaal dildo, wat is dat?

Een toy die speciaal ontwikkeld is om de anus en het rectale deel van het lichaam te verwennen, is de anaal dildo. Met deze dildo kan je wennen aan het hebben van anale seks. Doordat een anaal dildo vaak wat dunner van vorm is, voelt de penetratie comfortabel aan. Er zijn echter ook modellen die lijken op een normale dildo. Wat de anaal dildo altijd heeft, is een brede basis. Zo voorkom je dat deze toy te diep in de anus glijdt en vast komt te zitten in de endeldarm. Ons advies is dan ook: gebruik nooit een normale dildo, maar altijd een anaal dildo om de anus te stimuleren.

De meeste anaal dildo’s zijn gemaakt van siliconen of glas. Dit materiaal is niet poreus en bacteriën krijgen hierdoor geen kans zich op de dildo te bevestigen. Het materiaal maakt dat de anaal dildo goed en makkelijk te reinigen is. De siliconen en glazen varianten kunnen zelfs in de vaatwasser worden gedesinfecteerd (wel zonder afwasmiddel). Anaal dildo’s van andere materialen kunnen met de hand worden gereinigd.

Zoals veel speeltjes van Toys for Joy, is de anaal dildo verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Meer over de verschillende uitvoeringen en het gebruik van dit spannende speeltje lees je hieronder.

 

Voor wie is de anaal dildo?

De anaal dildo is voor beide seksen een erg spannend speeltje. Het leuke aan deze toy is dat je de anus er zowel aan de binnen- als aan de buitenkant mee kunt stimuleren.

Misschien weet je dat veel zenuwuiteinden van verschillende erogene zones samenkomen in de anus. Deze zenuwuiteinden zijn allemaal verbonden met de sluitspier, waardoor het aanraken, openen en het sluiten van deze spier een zeer stimulerend effect heeft.

Anale seks wordt vaak geassocieerd met homoseksualiteit. Ten onrechte want ook veel heteroseksuele stellen houden van deze vorm van seks. Voor mannen is anale stimulatie erg fijn en ook voor hen is het opwindend om de partner anaal te penetreren. Ook voor de solo speler is de anaal dildo een heerlijke aanwinst in de slaapkamer: zonder hulp van iemand anders kan je met deze dildo tòch optimaal genieten van anale penetratie.

 

Een anaal orgasme, wat houdt dat in?

Misschien heb je weleens gehoord van de P-spot! De erogene zone van de man, te vergelijken met de G-spot van de vrouw. Wanneer een penis of een anaal dildo zich diep in de endeldarm penetreert, wordt een bijzonder gevoelige plek bereikt. Bij zowel mannen als vrouwen! Bij mannen is dit de prostaat, de P-spot. Wanneer de prostaat wordt bereikt, veroorzaakt dit vaak een zeer stimulerende ervaring. Met soms zelfs een explosief orgasme als gevolg. Bij de vrouw werkt het net weer even anders. Wanneer zij diep genoeg wordt gepenetreerd, kan haar recto-vaginale septum (de dunne wand tussen de vagina en het rectum) worden bereikt. Wanneer dit septum wordt gestimuleerd, kan de vrouw zeer intense orgasmes worden bezorgd.
 

Voorbereiden op anale seks

Het gebruik van een anale dildo is een perfect manier om de anus te laten wennen aan anale penetratie. Het helpt om de sluitspier te ontspannen en te trainen voor de anale seks. Gebruik het speeltje altijd samen met een anaal glijmiddel. Heb je nog geen ervaring met anale sex? Dan is een anaal dildo een geweldig speeltje om mee te ontdekken of je hiervan houdt. Als beginner kun je zo langzaam wennen aan het gevoel van anale penetratie.
 

Welke anaal dildo's zijn er?

Een anaal dildo is te koop in veel uitvoeringen, vormen en maten. We beschrijven hieronder de meest bekende en populaire anaal dildo’s.
 

De klassieke anaal dildo

De klassieke anaal dildo is het meest realistisch van ontwerp en lijkt daarom het meest op een echte penis. De anaal dildo is vaak wat kleiner en smaller dan een normale dildo en dat is met een reden. Het slijmvlies van de anus en endeldarm is erg gevoelig. Voor de meeste mensen, en zeker voor de beginner, is het dan ook niet prettig wanneer de anaal dildo te groot is. Om dit te voorkomen, adviseren wij altijd het gebruik van een anaal glijmiddel bij het inbrengen van een anaal dildo.

Anaal dildo’s zijn gemaakt van verschillende materialen. Kies er één waar jij je het meest comfortabel mee voelt. Een glazen dildo voelt stevig maar toch soepel en comfortabel aan. Deze dildo is ideaal voor anale temperatuurspelletjes. De glazen dildo kan je in koud of warm water plaatsen, waardoor de temperatuur van de dildo zich aanpast. Bij de ene de temperatuur kan je een ander soort stimulatie ervaren dan bij een andere. Naast de glazen variant is de siliconen anaal dildo ook erg populair. Dit materiaal zorgt voor wat meer flexibiliteit. Net als de rubberen versie. De siliconen en de rubberen modellen zorgen voor een zachtere penetratie.

Wat alle anaal dildo’s met elkaar gemeen hebben, is het brede uiteinde. De meeste modellen hebben daarnaast ook een handvat op de basis. Dit geeft je meer grip en controle bij het gebruik van de dildo.

 

Taps toelopende dildo

Naast de klassieke vorm heeft Toys for Joy ook anaal dildo's met een taps toelopende vorm. Deze modellen hebben wat weg van de bekende anale kralen, ook een populair anaal speeltje. Deze kralen zijn zo opgebouwd dat de verschillende kralen of balletjes geleidelijk steeds groter worden. De eerste is het kleinst, en de diameter neemt met elke kraal of balletje toe. Zo kan je zelf bepalen en ervaren hoe ver je wilt gaan.
 

Prostaatdildo

Als laatste noemen wij de prostaatdildo, ook wel prostaatstimulator genoemd. Deze anaal dildo is met name geschikt voor het gericht stimuleren van de prostaat. Prostaatstimulatie geeft de man een prettig gevoel, soms met een explosief orgasme als gevolg. Een prostaat dildo herken je aan een licht gebogen punt. Door deze vorm kun je makkelijk de P-spot bereiken. Voor wie de biologie lessen vroeger heeft gemist: de prostaat is een klier ongeveer zo groot als een walnoot en bevindt zich zo’n vijf centimeter diep in de anus aan de zijkant van de buik. Als je het goed weet te vinden, is dit een heel lekker, spannend plekje bij de man. De prostaat kan ook overigens ook worden gestimuleerd door druk uit te oefenen op het perineum, het gebied tussen de anus en het scrotum.
 

Welke anaal dildo is geschikt voor mij?

Het aanbod onder anaal dildo’s is groot. De keuze welke anaal dildo het meest geschikt is voor je kan daarom lastig zijn. Hieronder wat tips om je op weg te helpen in de zoektocht naar jouw perfecte anaal dildo.
 

Mate van ervaring

De mate van ervaring bepaalt de aankoop van je (volgende) anaal dildo. De lengte en diameter van de anaal dildo zijn belangrijk in het maken van een keuze. Wanneer je weinig of geen ervaring hebt met anaal dildo’s (of andere anale speeltjes) kun je het beste kiezen voor een anaal dildo met een diameter van maximaal 12 mm. We raden aan dan te kiezen voor een zacht materiaal, zoals rubber of siliconen. Door de flexibiliteit voelt dit het meest comfortabel aan bij beginners. Als je al wat meer ervaring hebt, kun je kiezen voor een groter model. Wat ook een spannend speeltje is voor de ervaren gebruikers onder ons, is de anaal ketting of kralen.
Deze speeltjes zijn niet alleen ondeugend, maar ook ideaal om de anus geleidelijk uit te breiden. Zo kan je je goed voorbereiding op anale seks.

Een normale dildo heeft een diameter van ongeveer 2,5 cm breed. Wanneer je wat meer stevigheid wilt hebben in de grip, kies dan voor een model met een handvat. Dit model zorgt er tevens voor dat je wat directer kunt stimuleren.

 

P-spot stimulatie - voor de man

Wanneer je op zoek bent naar een stimulator waarmee je de P-spot kunt verwennen, let dan goed op de vorm van de anaal dildo. De perfecte dildo’s hiervoor zijn die met een gebogen tip. Je kan hiermee de prostaat optimaal omsluiten en gericht masseren. Als je naast de prostaat ook het perineum - het gebied tussen de anus en het scrotum - wilt verwennen, kies dan een prostaat dildo met een extra 'arm’. Dit extra stuk drukt zachtjes tegen het perineum. Terwijl je wordt gepenetreerd, wordt tevens de prostaat aan de buitenkant gemasseerd.
 

G-spot stimulatie - voor de vrouw

Tijdens het hebben van anale sex kunnen vrouwen ook tot een ultiem orgasme komen. Er zijn modellen die door de gebogen punt hun G-spot stimuleren. Hierdoor komt de vrouw nog makkelijker tot een climax. Wanneer een vrouw tijdens het seksspel ook hun partner wil penetreren, kan er gekozen worden voor een dubbele anale dildo.
 

Het gebruik

De anus produceert zelf geen vloeistof, zoals bij de vagina wel het geval is. Daarom is het enorm belangrijk om tijdens het gebruik van een anaal dildo een glijmiddel te gebruiken. Wanneer je geen glijmiddel gebruikt, loop je het risico de anus-huid permanent te beschadigen. Let wel goed op het type glijmiddel! Een gel op siliconen-basis glijdt heel goed, maar kan niet worden gebruikt in combinatie met een siliconen seksspeeltje. Deze gel beschadigt je siliconen dildo. Hierdoor wordt het speeltje poreus en laat het bacteriën toe om zich in de kleine poriën te nestelen.

Zorg ervoor dat je voldoende anaal glijmiddel op het speeltje en rond de anus aanbrengt, om een stroef gevoel tegen te gaan. Er zijn glijmiddelen speciaal voor anaal gebruik. Deze zijn vaak iets minder vloeibaar en hebben in sommige gevallen ook een verdovende werking. Dit zorgt voor een prettigere penetratie. Als je dildo anaal gebruikt, mag je deze om hygiënische redenen nooit gebruiken voor vaginale penetratie. Zorg er altijd voor dat je een anaal seksspeeltje grondig reinigt voordat je het voor een ander doel gebruikt. Wij van Toys for Joy raden over het algemeen aan om aparte toys te kopen voor de verschillende doeleinden.

 

Het onderhoud

Het is van groot belang de anaal dildo gronding te reinigen na elk gebruik. Zo voorkom je bacteriële infecties. Gebruik warm water om het speeltje af te spoelen of kook het speeltje in heet water. In sommige gevallen kan je de anaal dildo reinigen in de vaatwasser. Let hierbij op: gebruik in dit geval geen afwasmiddel. Dit kan namelijk het oppervlak van de dildo aantasten en beschadigen. Verder zijn er bij Toys for Joy ook zogenaamde toy cleaners te koop. Ideaal om je speeltje te reinigingen zonder dat het wordt beschadigd.
 

Koop je anaal dildo altijd veilig & discreet bij Toys for Joy

Alle Toys for Joy kan je na het bestellen afrekenen via een veilige betaalmethode, zoals iDeal en Afterpay. Zo ook alle anaal dildo’s! Wij staan garant voor een discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling. Bestel jouw anaal dildo daarom gemakkelijk, snel en veilig online.
 

Anaal dildo in de sale: voordelig & goedkoop!

Ben je nieuwsgierig geworden naar een anaal dildo, maar weet je nog niet of dit het ultieme speeltje voor jou is? Kijk dan eens op onze sale-pagina. Daar vind je allerlei toys die je voor aantrekkelijke prijzen eens kan uitproberen. Houd daarom onze sale-pagina goed in de gaten!