Discrete levering         Op werkdagen voor 20:00 besteld is morgen in huis!         Veilig betalen via iDeal, Paypal of Riverty
0
Winkelwagen
€ 0,00

14 Dagen Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wij zullen vervolgens het volledige orderbedrag (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk doch binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@toysforjoy.nl of u kunt gebruikmaken van het model formulier voor herroeping. U kunt ook op een andere manier herroepen wanneer maar duidelijk is dat u wilt herroepen. U kunt ons adres in het modelformulier vinden. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag zo snel mogelijk doch binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."

 

Het bedrag zal met hetzelfde betaalmiddel aan u teruggestort worden.


Bij gebruik van producten wordt u aansprakelijk gesteld voor waardevermindering om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.

 

Zowel kleding als artikelen kun je bij Toys for Joy retourneren. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw
rekening. 

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

Sealingzegel is intact indien producten wegens hygiënische redenen andere niet meer geretourneerd kunnen worden. 

Product zit in in redelijkwijs mogelijk de originele verpakking en is onbeschadigd.

‚Äč

 • Let op! 

  Sommige producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Dit betreft producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Hierbij gaat het onder andere om:

 • -Pruiken
  -Condooms
  -Strings
  -Bikini's en badpakken
  -Catsuits
  -Panty’s en kousen
  -DVD’s en andere gegevensdragers
  -Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  -Glijmiddelen en crèmes"


Indien u een product beschadigd retouneert zijn de kosten voor u zelf en zal Toys for Joy het bedrag niet of deels terug storten..