Discrete levering         Op werkdagen voor 20:00 besteld is morgen in huis!         Veilig betalen via iDeal, Paypal of Riverty
0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzending en Discretie


Verzendkosten

Onze pakketen worden bezorgd door PostNL.
De verzendkosten binnen Nederland bedragen als volgt: 

Besteld u tot €25,00 dan bedraagt de verzendkosten €6.50
Besteld u vanaf €25,00 tot €50,00 dan bedraagt de verzendkosten €2.95
Besteld u vanaf €50,00 dan betaald u GEEN verzendkosten.


 

Levertijd

Bijna alle producten die je bij Toys for Joy vindt, worden direct uit voorraad geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle en verzekerde levering. Bestel je op een werkdag voor 20:00 en is het artikel voorradig? Dan heb je het door jou bestelde artikel de volgende dag in huis. Benieuwd wanneer je je bestelling kunt verwachten? Bekijk dan onderstaand overzicht. Deze gegevens zijn van toepassing op levering in Nederland.
 
Besteld voor 20:00 uur op: 1e bezorging op: Niet thuis? 2e bezorging op:
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag
 

Discrete verzending

Toys for Joy verzendt snel en zéér discreet. Al onze bestellingen worden verpakt in blanco verpakking waar geen naam of logo van Toys for Joy op staat. Of je nou een vibrator, lingerie of condooms in onze online shop koopt, op het pakketje staat geen informatie waaraan af te leiden is wat de inhoud van het pakketje is. Hieronder vind je een voorbeeld hoe de pakketjes van Toys for Joy eruit zien.

Levering alleen op jouw adres (niet bij de buren)

Het door jou bestelde product wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag het pakketje opnieuw aanbieden. Indien ook de tweede keer het pakketje niet afgeleverd kan worden, ontvang je een briefje waarmee je het pakketje kunt afhalen op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor.

Hoe ziet een pakketje van Toys for Joy eruit?

Hieronder vind je voorbeelden van hoe onze pakketjes er aan de buitenkant uitzien. Verder vind je hier een voorbeeld van alle informatie die wij op de adressticker zetten. De naam Toys for Joy is niet zichtbaar op het pakketje.


                   
 

 
De bovenstaande sticker is een voorbeeld van hoe de adressticker op jouw pakketje eruit ziet. Als afzender op de sticker staat "Postorder" en als inhoud "internetbestelling". Verder staat er een instructie voor de postbode op dat hij alleen op jouw adres mag afleveren en dus niet bij de buren.


Je pakket online tracken

We houden je graag op de hoogte over de status van je bestelling. Wij leveren statusupdates op de volgende momenten:
 
De bestelling... Je ontvangt...
... is correct binnengekomen bij ons ... de orderbevestiging per e-mail.
... wordt verzameld in ons magazijn ... de "in behandeling" bevestiging per e-mail.
... is afgeleverd aan de transporteur ... de verzendbevestiging met Track & Trace-code per e-mail.
 

De status van je pakket online volgen (Track & Trace / Mijn Pakket)

Binnen Nederland verzenden wij alle pakketten via PostNL. Wanneer je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je de zogenaamde Track & Trace-code (ook wel 3S-code genoemd). Hiermee kun je de status van je pakket volgen via de website van PostNL (Mijn Pakket):

https://mijnpakket.postnl.nl/