Discrete levering         Op werkdagen voor 20:00 besteld is morgen in huis!         Veilig betalen via iDeal, Paypal of Riverty
0
Winkelwagen
€ 0,00

Riverty

Riverty voert voor www.toysforjoy.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.toysforjoy.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €100 als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van €200.
 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar 
privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 
Toysforjoy biedt de betaaloptie betaling achteraf aan via Riverty. Indien je voor deze betaalmogelijkheid kiest, worden de rechten ten aanzien van het voor jouw aankopen verschuldigde bedrag door Toysforjoy overgedragen aan Riverty en gelden de betalingsvoorwaarden van Riverty welke zijn in te zien op de website van Riverty onder deze:
https://www.riverty.com/nl-nl/

U kunt bij vragen altijd 
contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

< terug naar betalen